Waarom een Photobooth Huren Goed is voor de Portemonnee

Bespaar Kosten met een Photobooth: Tips voor een Budgetvriendelijk Evenement

De grote dag van je leven plannen is enorm spannend en helaas ook weleens stressvol!

Bij Photobooth op Maat zien wij jaarlijks een groot aantal feesten. Van grote bruiloften waar wordt uitgepakt op fotogebied met zelfs meerdere fotografen, aangevuld met een photobooth tot kleinere, intiemere jubilea waar een photobooth wordt ingezet als een uniek gastenboek. Gasten printen dan direct hun foto en schrijven een spreuk voor de jubilaris op de achterkant en plaatsen de foto’s bij elkaar. Maar we zien dus ook alle feesten hier tussenin!

Daarom durven wij advies te geven over waarom een photobooth geld kan besparen voor jouw feest. Geld besparen (op feesten) is typisch Nederlands, maar zorg dat je er achteraf geen spijt van krijgt! De organisatie van een evenement kan sowieso een kostbare onderneming zijn, dus daarom geven we hieronder meerdere manieren om geld te besparen, zonder in te boeten op de kwaliteit of de ervaring van jouw gasten.

Hieronder kun je een aantal tips lezen hoe jij jouw portemonnee wat lucht geeft! 

Boek op tijd 

Last-minute boekingen kunnen duurder uitvallen bij allerlei aanbieders. Dat is bij Photobooth op Maat niet het geval! Wij bieden altijd dezelfde vaste prijs, maar op het laatste moment is er vaak geen fotozuil beschikbaar. Onze voorraad gaat hard en met name in het hoogseizoen zijn we veel volgeboekt. Boek dus op tijd om zeker te zijn van een fotopaal.

We kunnen je wel altijd een combinatiekorting meegeven! Photobooth op Maat biedt kortingen als je meerdere diensten bij ons afneemt. Als je bijvoorbeeld lichtletters, dj’s of andere aankleding bij ons huurt krijg je pakketkorting!

Deze feestelijkheden tillen jouw event naar de next level!

Kies voor enkel een photobooth

Alleen een photobooth huren is uiteraard de goedkoopste optie. Maar een advies van onze kant is te kiezen voor een tussenvorm; overdag een fotograaf voor de speciale momenten op jouw grote dag en in de avonduren een photobooth. Je bespaart dan behoorlijk op het uurloon van een fotograaf. Vaak worden de foto’s naarmate de avond vordert er ook niet mooier op ;).

Beknibbel niet op vervoer

Bij concurrenten zien we dat photobooths door de klanten zelf opgehaald en vervoerd kunnen worden naar de feestlocatie. Let hiermee op, want schade is voor jouw rekening! Daarom vervoeren wij altijd de photobooths zelf. Je bent volledig ontzorgd en je hoeft nergens over na te denken!

Uiteindelijk ben je een stuk duurder uit als je schade aan het zware materiaal zelf moet betalen, dus bespaar hier niet op!  

Vergelijk aanbieders

Een open deur, maar het blijft belangrijk! Als je ergens goedkoper kunt huren, dan is het logisch om daar de dienst af te nemen. Maar, let wel goed op de voorwaarden van de offertes. Vooraf betalen, reiskosten (zie hieronder) en andere randvoorwaarden kunnen de huur minder aantrekkelijk maken.

Denk ook aan support tijdens het feest. Een groot verschil met goedkope Photobooth is dat onze Photobooth ook video's, boomerangs en gifjes kunnen delen en direct gedeeld kunnen worden. Via mail of je telefoon.

een ander verschil is dat er veel aanbieders zijn die de verhuur service "ernaast" doen. Ze hebben geen tijd en ervaring en doen maar wat. Zal niet de eerste keer zijn dat we last minute nog even onze mooie Photobooth mochten plaatsen.

Photobooth op Maat biedt overigens een vaste scherpe prijs aan, waar niet in kan worden onderhandeld. Mocht je meer diensten of feestartikelen afnemen dan valt er natuurlijk over de prijs te praten. Vraag daarom altijd om een vrijblijvende offerte.

Kijk naar kilometrage 

Zoek dus naar lokale professionele verhuurbedrijven. Bij Photobooth op Maat wordt gerekend vanuit de standplaats Leusden. Bij een enkele reis groter dan 30 kilometer worden transportkosten gerekend. Zie onze FAQ voor meer uitleg hierover. Bedenk daarnaast dat je de lokale economie ondersteunt door een plaatselijk bedrijf te kiezen!

Het huren van een photobooth hoeft dus geen grote aanslag op je budget te zijn.

Met de juiste planning en slimme keuzes kun je gebruik maken van een photobooth, zonder dat je financiën worden belast! 

Bekijk 👀 ook onze andere blogs.

Voordelen van de combinatiekorting op een rijtje:

✅ Eén keer vervoer; minder transportkosten, dus duurzamer en tijdbesparend

✅ Volledige ontzorging én gemak

✅ Veel voordeel

✅ Eén contactpersoon en één aanspreekpunt op de feestlocatie

✅ Eén overzichtelijke factuur!

✅ Daardoor ook geen logistieke problemen: 100% garantie voor levering

✅ Korting!!

logo event-vrienden

We kunnen niet wachten om jouw bruiloft compleet te maken met een photobooth. Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

Greenscreen photobooth verhuur
Videostartscherm photobooth
onbeperkt printen fotozuil
Moderne photobooth - fotozuil - fotopaal
CONTACT
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • ☎ Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden
  • ✉ info@event-vrienden.nl