OVER ONS

Het team achter Photoboothopmaat.nl

Jeroen van Rooijen


Jeroen van Rooijen

Ik ben de oprichter van Photobooth op Maat. Van jongs af aan stroomde muziek door mijn aderen. Geboren in de jaren ‘80 in IJsselstein groeide ik op met disco en funk. Het was dan ook geen verrassing dat ik in de jaren '90 als hobby-dj begon te draaien. De adrenaline van het publiek in beweging brengen, een onvergetelijke sfeer neerzetten, dát was waar ik het voor deed.

In 2010 besloot ik mijn passie te volgen en richtte ik 'De Vriendelijke DJ's' op. Wat begon als een klein avontuur, groeide al snel uit tot een goedlopend bedrijf. De vraag naar onze diensten, waaronder photobooth- en jukebox-verhuur, groeide gestaag. En zo ontstond in 2022 Photobooth op Maat, een spin-off gericht op het creëren van unieke fotobelevingen op maat, voor elk evenement.

Ik hou ervan om sfeer te maken en daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om jullie te verrassen!   

Silas Vinken


Silas Vinken, de punctuele bezorger van Photobooth op Maat.

Als manus-van-alles ben ik het kloppende hart van ons team. Van het laden en lossen van de photobooths tot het opbouwen en afbreken op locatie, ik zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Ik houd alle apparatuur in topconditie en daardoor zorg ik ervoor dat elk feest een knallende start heeft!  

Remco Rensing


Remco Rensing, de creatieve duizendpoot van Photobooth op Maat.

In mijn rol als creatieve kracht ben ik verantwoordelijk voor alles wat visueel is voor Photobooth op Maat. Van het ontwerpen van de fotolijsten tot het beheren van onze website, ik zorg ervoor dat alles er top uitziet!

Daarnaast ben ik een echte techneut. Ik zoek daarom altijd nieuwe manieren om onze confetti photobooths te verbeteren en te upgraden. Ik zorg ervoor dat elke photobooth-ervaring tot in de puntjes verzorgd is!   

Charelle Tol


Charelle Tol, de e-mailheld van Photobooth op Maat.

Als eerste aanspreekpunt ben ik het gezicht van Photobooth op Maat. Je krijgt met mij te maken bij vragen, maar ook maak ik de offertes en stuur de facturen.

Ik zorg voor een soepele communicatie en daarbij ben ik altijd bereid om de extra stap voor je te zetten.

Ik kijk uit naar je mailtje! 👀 

Samen zijn wij een gedreven team dat met hart en ziel zich inzet om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze Photobooths:

Photobooth op Maat:
Wij ontwerpen en creëren een unieke photoboothervaring met een gepersonaliseerde video op het startscherm, die perfect aansluit bij jouw wensen. Van een thema-photobooth tot een volledig gepersonaliseerde fotobooth, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Confetti Photobooth:
Maak van elk feest een knallend succes met onze confetti photobooth! De confettiregen wordt afgevuurd🎊 tijdens het maken van de foto en dat zorgt voor de meest spetterende foto’s!

Photobooth Bruiloft:
Maak jouw trouwdag onvergetelijk met onze speciale photobooth voor bruiloften! Leg alle gasten vast met unieke foto’s op een ludieke manier!\

Photobooth Greenscreen:
 Feesten op een virtuele achtergrond doe je met onze photbooth green screen! Er is keuze uit diverse achtergronden of laat ons onze gang gaan met het ontwerpen van iets unieks! 

Moderne Photobooth: Huur onze moderne photobooth en geniet van een stijlvolle toevoeging aan uw evenement. Strak, gebruiksvriendelijk zorgt deze eye catcher voor een topervaring! Je print de foto’s onbeperkt en je kunt zelfs gifjes en boomerangs versturen!

Vragen? 

Check de FAQ of neem contact met ons op. Bel mail of whatsapp

Greenscreen photobooth verhuur
Videostartscherm photobooth
onbeperkt printen fotozuil
Moderne photobooth - fotozuil - fotopaal

We kunnen niet wachten om jouw photobooth af te leveren! Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

Contact
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden