Photobooth op maat Maatwerk photobooth verhuur

Fotokader en Photobooth volledig personaliseerbaar. Kleur van de photobooth in jouw stijl.

Check de beschikbaarheid

Verleid je gasten met een op maat gemaakte ervaring

Onze photobooth wordt zoveel mogelijk op jouw smaak en event aangepast! Jij lokt jouw gasten naar de fotozuil met een op maat gemaakte video. Iets waar jij een persoonlijk tintje aan kunt geven als bruidspaar of waar je de huisstijl van jouw bedrijf voor kunt gebruiken!

Bovendien kun je het ontwerp van de foto aanpassen naar jouw wens. Maar geen zorgen, wij helpen jou uiteraard mee met het ontwerpen! Ook met het ontwerp van de startvideo van de Photobooth.

Na het maken van de foto kunnen deze razendsnel en zelfs in tweevoud worden afgedrukt! Ook is online delen een optie! Ook dit mag jij bepalen.

Of je nu een fotozuil huurt voor een verjaardag, bruiloft of elk ander feest of evenement! Een fotopaal voegt net dat beetje extra toe en geeft aan iedereen een blijvende herinnering.

Ook de photobooth achtergronden is aan te passen naar wens en smaak!

verhuur photobooth video startscherm

Het startscherm op de Photobooth is een video, deze lokt je gasten als het ware naar de Fotobooth. Hoe gaaf als we daar iets persoonlijks van maken met een video van jullie als bruidspaar of een te gek ontwerp de huisstijl van het bedrijf.

onbeperkt fotos printen

Je gasten kunnen de foto’s direct razendsnel dubbel afdrukken. Ook het afdrukje ontwerpen wij op maat geheel in de stijl van je bruiloft of event. Wanneer gewenst drukken we alles in 2 voud af.

achterwand foto boot op maat

Frisse bloemen

Jouw foto’s in een wereld vol kleur en warmte met deze betoverende bloemenachtergrond. De achtergrond met fleurige bloemen, samen met het gele startscherm, zorgen voor een naadloos geheel.

Rustieke & warm

Een rustieke achterwand met festivallichten zorgt voor een avontuurlijke en warme sfeer op de foto. Het startscherm begroet je met groene randen, passend bij de buitenvibe van deze achtergrond. 

maatwerk achterwand photozuil
photobooth achterwand

Frisse fotofun

De achterwand vol frisse en vrolijke bloesem geeft een echt lentegevoel! Het welkomstscherm is afgestemd op de achtergrond en past er perfect bij.

Glitter & glamour

Glamour op elke foto! Het startscherm is gekleurd in een bijpassende kleur voor de leukste ervaring!

glitter achterwand photobooth
greenscreen photobooth

Green screen

De op maat gemaakte reis wordt compleet gemaakt met het gebruik van een photobooth green screen! Niets is dan te gek! Een foto samen met de bekendste celebrities of surfen op de golven in Hawaï. Jij bedenkt het, wij doen het!

Aanrader bij bedrijfsevents, merk activatie, logo onthullingen en thema feesten.

Bekijk de photobooth hier in actie! 

Klik op een photobooth video 

Maak indruk met een op maat gemaakt videostartscherm!

Jouw evenement of feest wordt pas echt onvergetelijk met een photobooth, maar vooral door een eigen startvideo en dito ontwerp voor de foto! Wij zorgen er samen voor dat we de mooiste welkomstvideo klaarzetten, zodat de leukste foto’s zijn gegarandeerd! 😁 


Net als een catchy deuntje de heupen doet bewegen is het startscherm hét begin van de leukste en meest memorabele foto’s! Hiermee wordt de fotopaal de hotspot van het feest! Jouw gasten gaan vervolgens helemaal los; poseer, lach en klik! De foto’s worden razendsnel dubbel afgedrukt en zijn volledig gepersonaliseerd naar jouw smaak. Ideaal dus om een romantisch tintje te geven aan de foto voor jouw bruiloft of een unieke boodschap voor een babyshower. Ook is het logo van jouw bedrijf een optie!

De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos; lettertypes, kleuren en verlichting zijn onder andere te wijzigen. Maar ook als jij graag wilt dat niemand met lege handen naar huis gaat, dan zorgen we ervoor dat de foto twee keer wordt afgedrukt!

Een photobooth huren staat gelijk aan lol en de verleiding om lekker gek te doen voor de camera. Mooie herinneringen en brede lachen zijn het resultaat!

Een photobooth huren is nog nooit zo leuk geweest!

TOPTIP!
Huur lichtletters en betaal geen bezorgkosten daarvoor! Een photobooth huur je goedkoper met combinatiekorting.

Fotostrips

Onze photobooth verhuur biedt de mogelijkheid om onbeperkt foto-strips te printen. Met een professionele printer naast de fotozuil kunnen de gasten genieten van prints van topkwaliteit!

Creëer blijvende herinneringen met onze photobooth verhuur en laat de foto's maar komen!

photobooth-verhuur-photoboothopmaat photoboothopmaat-foto-strip-printen
photoboothopmaat-verhuur-fotopaal photoboothopmaat-fotostrips
logo event-vrienden

We kunnen niet wachten om jouw gepersonaliseerde photobooth af te leveren! Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

CONTACT
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • ☎ Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden
  • ✉ info@event-vrienden.nl
LINK