Maatwerk Photobooth Huren

Verleid je gasten met een op maat gemaakt startscherm.

Het startscherm op de Photobooth is een video, deze lokt je gasten als het ware naar de Fotobooth. Hoe gaaf als we daar iets persoonlijks van maken met een video van jullie als bruidspaar of een te gek ontwerp de huisstijl van het bedrijf.

Je gasten kunnen de foto’s direct razendsnel dubbel afdrukken. Ook het afdrukje ontwerpen wij op maat geheel in de stijl van je bruiloft of event. Wanneer gewenst drukken we alles in 2 voud af.

achterwand photobooth
BETOVERENDE BLOEMEN

Stap in een wereld vol kleur en harmonie met onze betoverende Photobooth. De achtergrond/achterwand met fleurige bloemen, het opvallende gele startscherm en de prachtig afgedrukte foto's vormen samen een perfect geheel. Bij ons vind je een unieke Photobooth-ervaring waar alles naadloos op elkaar aansluit.

Laat je gasten versteld staan en creëer magische herinneringen die voor altijd bijblijven.

RUSTIEKE PRACHT

Stap in de wereld van ruige romantiek met onze Photobooth. De achterwand, gemaakt van stoere houten planken en opvallend verlicht door coole lampen, zorgt voor een sfeer van avontuur en passie. Het startscherm begroet je met groovy groene randen, die wild bewegen te midden van stoere bladeren. En wacht tot je de uitgeprinte foto's ziet - ze stralen dezelfde badass uitstraling uit.

achterwand photobooth
FRISSE FOTOFUN

De achterwand vol bloesem in frisse en vrolijke tinten brengt een instant feestgevoel. En wacht maar tot je de fotoprints ziet, ze passen perfect bij de te gekke achterwand! Het video welkomstscherm is afgestemd Duik in het groene avontuur, leg te gekke momenten vast en maak herinneringen om nooit te vergeten met onze Photobooth. Let's party! 🎉💚

ROZE GLITTERPRACHT

Betover je gasten met onze adembenemende glitterachterwand. De fonkelende glans voegt een vleugje glamour toe aan elke foto. En wacht maar tot je de fotoprints ziet - ze passen perfect bij deze te gekke achterwand! Het video welkomstscherm is zorgvuldig afgestemd op de schitterende achterwand, waardoor je gasten meteen in de feeststemming komen.

View in Action

Click on the video in this block to set the link to your own video.

Photobooth Huren: Maak Indruk met een Op Maat Gemaakt Startschermscherm!

Je feest of evenement wordt pas echt onvergetelijk met een Photobooth! En niet zomaar eentje, maar eentje waarbij je gasten meteen in de lach schieten bij het zien van het op maat gemaakte startscherm. 😁 

Laten we beginnen met dat startscherm. Het is als een supercatchy deuntje dat iedereen laat bewegen. Wat dacht je van een video met jullie als bruidspaar die de funky moves laten zien? Of misschien een grappig ontwerp dat je gasten meteen in de feeststemming brengt? 💃🕺 Met een op maat gemaakt startscherm wordt jouw Photobooth dé hotspot van het feest! BELOOFD

En als je gasten eenmaal VOOR DE HIPPE Photobooth zijn beland, kunnen ze direct losgaan. Poseer, lach, en klik - hun hilarische foto's worden in een oogwenk dubbel afgedrukt. En het beste van alles? Je kunt die afdrukjes volledig personaliseren! Of het nu om je bruiloft gaat met romantische rozenblaadjes of een bedrijfsevenement met een lachwekkende twist, wij passen de stijl aan zoals jij dat wilt. Lettertype, kleuren van de verlichting en ook de printjes.

En als je echt in de feeststemming bent, drukken we gewoon alles dubbel af, zodat niemand met lege handen naar huis gaat!

Een Photobooth Huren was nog nooit zo leuk en persoonlijk. Je kunt kiezen uit diverse achtergronden. Zoals een achtergrond die bezaaid is met fleurige bloemen die een waanzinnig feestelijke sfeer creëren. Het opvallende startscherm schreeuwt: "Kom, maak een foto en lach!" En de prachtige afgedrukte foto's maken het plaatje compleet. Jouw gasten zullen versteld staan en deze magische herinneringen zullen ze voor altijd bijblijven!

Of ben je meer een fan van ruige romantiek? Stap dan voor de Photobooth met een achterwand van stoere houten planken en coole lampen die zorgen voor de juiste sfeerverlichting. Het startscherm begroet je met groovy groene randen die wild heen en weer wiebelen tussen stoere bladeren. En als de foto's eenmaal uit de printer rollen, stralen ze dezelfde "badass" uitstraling uit. Je gasten zullen zich voelen als supersterren!

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte manier om je gasten te verleiden tot lachen en gek doen, dan is een Photobooth Huren met een op maat gemaakt startscherm een absolute must! Maak indruk met een lach en creëer herinneringen die nog jarenlang zullen zorgen voor gegiechel. Betover je gasten met bloemen of ga voor de rustieke pracht - de keuze is helemaal aan jou. Wat je ook besluit, onze Photobooth staat klaar om je gasten te verwelkomen en de leukste en mooiste  momenten vast te leggen.

Photobooth Huren is nog nooit zo leuk geweest!

TIP! Huur ook lichtletters en betaal geen bezorgkosten en extra voordeel op de lichtletters of cijfers!

We horen graag wanneer we JOU op maat gemaakte photobooth mogen afleveren!

**********************