Photobooth met green screen huren

De ultieme photobooth-ervaring: een photobooth met green screen!

Wij werken enkel met professionele green screens!

In allerlei verschillende industrieën worden green screens veelvuldig toegepast. Met name veel gebruikt en kostenbesparend voor het opnemen van films en series. Achteraf wordt het groene van de achtergrond vervangen met een digitale achtergrond en de effecten worden erin verwerkt. Dat is bij ons ook het geval!

Je gasten nemen plaats voor het groene scherm en na het maken van de foto vervangen we de achtergrond met een afbeelding naar keuze! Zo staan je gasten ineens op voor de Chinese Muur of zijn ze aan het skydiven! Uiteraard kun je zelf een afbeelding of ludiek idee aanleveren. We maken hier ook graag iets voor op maat!

Een moderne photobooth met green screen! Niets is te gek! Jij bedenkt het, wij doen het! 

Je kunt onze photobooth met green screen gebruiken voor (thema)feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en ga zo maar door! 

Greenscreen photobooth verhuur

Photobooth op Maat doet niet zomaar iets met een green screen! 

De fotobelevenis door een green screen wordt enorm vergroot. In vergelijking met een standaard fotopaal of fotozuil biedt een green screen beduidend meer mogelijkheden voor creativiteit en is aan te passen op jouw evenement.

Bovendien liggen de kosten van het huren van de green screen niet veel hoger dan van de huur van een standaard fotopaal. Dus waarom genoegen nemen met een ‘normale’ photobooth als je kunt uitpakken met een green screen?

Het huren van een photobooth met green screen zorgt voor de meest memorabele en blijvende ervaring voor jouw gasten! 

Wij kunnen je gasten een virtuele wereldtour geven, zonder dat ze hun drankje hoeven neer te zetten. Ook ideaal voor bedrijven. Jouw gasten staan bijvoorbeeld virtueel voor je bedrijf met een enorm logo. Geen idee is te gek!

Wij maken alles voor jouw evenement op maat!

Greenscreen

We werken hiervoor met ‘greenscreens’.

Met JOU photobooth is veel mogelijk. Wat dacht je van een digitale achtergrond?

greenscreen huren met photobooth
Green Screen resultaat
photobooth verhuur met greenscreen

Informeer naar de mogelijkheden.

Logo feestje of onthulling?

Photobooth op Maat biedt niet alleen een selectie aan standaardachtergronden aan, maar jij mag zelf ook de ludiekste afbeelding aanleveren! Jij hebt de controle! Daarnaast kun je eraan denken om de kleuren en het lettertype van de uitnodiging voor jouw feest erin te verwerken, of het logo van jouw bedrijf!

💡 Een stap verder kan ook nog! Wij staan namelijk klaar om een custom achtergrond te maken voor jouw event!

Als jouw event een dosis humor, professionaliteit of iets extra’s kan gebruiken, dan staan wij klaar om de show te stelen! Neem vandaag nog contact met ons op en laat de Greenscreen-photobooth-magie... uhm, laten we zeggen, het avontuur beginnen! 🚀📸

logo event-vrienden

We kunnen niet wachten om jouw photobooth met green screen af te leveren! Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

CONTACT
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • ☎ Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden
  • ✉ info@event-vrienden.nl
LINK