Photobooth bruiloft huren 

Een onvergetelijke bruiloft met een Photobooth op Maat!

Say cheese! Onvergetelijke en onmisbare herinneringen leg je vast met onze photobooth!

Gefeliciteerd met je aanstaande huwelijk! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze speciale dag onvergetelijk te maken! Onze op maat gemaakte photobooths bieden daarom een memorabele en unieke ervaring voor jou en je gasten. Je gasten krijgen een blijvende herinnering mee aan jouw mooie dag en jij hebt ook nog genoeg foto’s om van na te genieten! 

Photobooth op Maat staat garant voor een op maat gemaakte ervaring, volledig aangepast op het thema van jouw feest, de gekozen kleuren en zelfs de uitnodiging! Bovendien kun jij een gepersonaliseerde videoboodschap met je aanstaande opnemen voor de photobooth, zodat jij jouw gasten lokt naar de fotopaal! Al deze kleine details maken jouw feest tot een groot succes!

   

Maatwerk Fotostrips bij photobooth verhuur

Maatwerk

UNIEK! Je eigen startvideo helemaal in de huisstijl of uitnodiging van het huwelijksfeest!

Photobooth Bezorgen met de bus

(Gratis) Bezorgen

Bezorgen, installeren en ophalen van de photobooth is inbegrepen.

Photobooth onbeperkt printen

Onbeperkt foto's printen

De gasten nemen een blijvende herinnering mee na afloop van de bruiloft.

lichletters huren met korting

Korting

Huur ook GROTE verlichte lichtletters en ontvang een mooi korting op de photobooth.

Waarom een photobooth op je bruiloft?

✅ Op maat: Bij Photobooth op Maat begrijpen we als geen ander dat jouw bruiloft bijzonder is en daarom hebben wij genoeg aanpasbare opties voor de fotopaal. Van verschillende achtergronden en green screens tot een gepersonaliseerde videoboodschap! Alles kan op maat!

✅ Een alternatief voor een gastenboek: vergeet het oubollige gastenboek, waar jouw gasten bij binnenkomst in een lange rij staan om te tekenen. Laat je gasten genieten van een leuke en ludieke ervaring en geef bijvoorbeeld de optie om direct de foto’s in een album te plakken en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Leuk voor jou en de gasten!

✅ Entertainment voor jouw gasten: Voeg nog een extra dosis plezier toe aan jouw feest! Jouw gasten krijgen namelijk de mogelijkheid om spontane, grappige en dierbare herinneringen vast te leggen!

✅ Delen: Direct kan de vreugde gedeeld worden op social media! Onze fotozuilen zijn uitgerust met opties voor het delen online. Delen met vrienden en familie is dan een fluitje van een cent, zelfs tijdens het feest.

photoboothopmaat_bruiloft-foto
photoboothopmaat-verhuur-bruiloft-fotopaal
photoboothopmaat-bruiloft-fotozuil
photoboothopmaat-photobooth-verhuur-bruiloft

Waarom kiezen voor Photobooth op Maat?

✅ Volledige ontzorging: Ons ervaren team zorgt ervoor dat de photobooth op tijd wordt geleverd. De installatie, vervoer en afbraak nemen wij voor onze rekening. Jij kunt je concentreren op het vieren van de liefde!

De beste apparatuur: Alleen topapparatuur gebruiken wij, zodat jij foto’s krijgt van de beste kwaliteit, maar waarmee ook problemen wordt voorkomen!  

Flexibel: Een photobooth voor meerdere dagen huren of maar voor enkele uren, alles is mogelijk. Samen stellen we een pakket samen dat past bij je budget en wensen.

Nazorg: Na het feest en het ophalen van de photobooth zijn wij nog niet klaar! Wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot alle foto’s, zodat je ze kunt downloaden en delen met iedereen! 

Maak je bruiloft compleet

Een photobooth zorgt ervoor dat alle belangrijke momenten en gasten van jouw speciale dag worden vastgelegd. Van het vastleggen van spontane momenten tot samen op de foto springen met je dierbaren. Alles is mogelijk!

De photobooth is voor ons volledig maatwerk en een echte toevoeging aan jouw feest. Huur een photobooth goedkoop bij Photobooth op Maat. Een eenmalige investering waar jij geen spijt van krijgt!

Daarnaast kun je bij Photobooth op Maat ook lichtletters huren! Jullie naam of een persoonlijke spreuk in levensgrote, verlichte letters maken jouw feest af tot in de puntjes!
We kunnen niet wachten om jouw bruiloft compleet te maken met een photobooth.

Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

photoboothopmaat-fotozuil-bruiloft photoboothopmaat_bruiloft-huwelijk-photobooth-verhuur

EEN BLIJVENDE HERRINERING

GA VOOR VIDEO- & FOTOPLEZIER

BOOMERANG

GIF

VIDEO

photobooth-foto

FOTO

Boek nu onze lichtletters erbij!

En je hoeft deze dan niet zelf op te halen.

lichtletters verhuur

Extra voordeel

Krijg korting als je ook lichtletters huurt.

lichtletters verhuur bruiloft

Binnen & Buiten

Gebruik de lichtletters de gehele dag.

lichtletters verhuur LOVE gekleurde lampjes

Gekleurde led lampen

Kies uit warm-wit licht of instelbare gekleurde lampjes.

lichtletters verhuur

Groot formaat

De lichtletters zijn groot en stevig.

pijl-oranje

BRUILOFT TIP!

 De locatie van de photobooth is cruciaal voor het succes ervan tijdens jullie grote dag of avond. Plaats de photobooth strategisch bij de dansvloer, waar het huwelijksfeest zich afspeelt. Zo moedig je gasten aan om er gebruik van te maken en verzamel je meer kostbare herinneringen.

Een goede locatie kan het verschil zijn tussen 99 leuke foto's of 407 fantastische foto's.

Maak je huwelijksdag onvergetelijk

Wij staan te popelen om jouw bruiloft naar een hoger niveau te tillen met onze photobooth. Laat ons direct weten wanneer het feest begint! 📸✨ Ontdek alle mogelijkheden hier en maak jouw speciale dag onvergetelijk.

Zo doen we dat.....

Samen maken we de ervaring op maat voor jullie mooiste dag!

Contact met Remco

Contact

Remco neemt contact op om de wensen door te spreken. Denk hierbij aan de kleuren, lettertypen op de foto en een mogelijke huisstijl. Eventueel een gepersonaliseerde video als startscherm? 

Bestanden delen

Bestanden delen

Via e-mail stuur je de benodigde bestanden als de uitnodiging en een moodboard op naar ons kantoor, waar de ontwerper aan de slag gaat voor jullie

opmaak photobooth design

Opmaak

De ontwerper komt met een feestelijk voorstel. Je kunt dan altijd een aanpassing doorgeven totdat het perfect is. De kleur van de fotopaal wordt ook besproken.

Photobooth resultaat

Controle & definitief

Je controleert alles nog een laatste keer en dan zal de fotozuil staan te schitteren op jullie grote dag.  

Fotostrips

Onze photoboothverhuur biedt de mogelijkheid om onbeperkt foto-strips te printen. Met een professionele printer naast de fotozuil kunnen de gasten genieten van prints van topkwaliteit!

Creëer blijvende herinneringen met onze photoboothverhuur en laat de foto's maar komen!

photobooth-verhuur-photoboothopmaat photoboothopmaat-foto-strip-printen
photoboothopmaat-verhuur-fotopaal photoboothopmaat-fotostrips
logo event-vrienden

We kunnen niet wachten om jouw bruiloft compleet te maken met een photobooth. Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

CONTACT
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • ☎ Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden
  • ✉ info@event-vrienden.nl