5 onmisbare tips voor het huren van een photobooth voor jouw bruiloft!

We nemen je hieronder mee in vijf tips om het meeste uit de huur van een photobooth te halen!  

De grote dag van je leven plannen is enorm spannend en helaas ook weleens stressvol!

Elk detail moet perfect zijn, van de jurk en bloemen tot de aankleding van de feestlocatie, maar natuurlijk ook de fotomomenten! Je kunt een fotograaf inhuren, maar een voordeligere en spontanere optie is een photobooth om de herinneringen aan jouw bruiloft vast te leggen!

We nemen je hieronder mee in vijf tips om het meeste uit de huur van een photobooth te halen!  

TIP 1 - Locatie, locatie, locatie! 

Niet alleen een scherpe uitspraak in de vastgoedwereld, maar ook van toepassing bij de huur van een photobooth! Want, waar plaats je een photobooth op jouw feestlocatie? Onze ervaring leert ons dat het niet verstandig is om de photobooth in een verdomhoekje te zetten, maar juist lekker in het zicht. Dit moedigt jouw gasten aan om zoveel mogelijk spontane foto’s te maken! Zo heb jij er ook achteraf het meeste plezier van als je de foto’s terugkijkt.

TIP 2 - Benut de mogelijkheden van Photobooth op Maat!

Photobooth op Maat biedt maatwerk bij de huur van jouw photobooth. Gepersonaliseerde fotostrips met de kleuren van jouw grote dag en een gepersonaliseerd startscherm met een videoboodschap van jullie als bruidspaar zijn maar een aantal opties! Neem contact op als je meer wilt weten hierover!

TIP 3 - Kies de juiste photobooth

Bij photobooth kun je kiezen uit een photobooth met green screen, een confetti booth en een reguliere photobooth.

Drie keuzes maakt het niet makkelijker om jouw dag te organiseren! Bedenk vooraf wat het beste past bij jouw feest en daarbij kunnen wij natuurlijk adviseren.

Een green screen photobooth zorgt voor minder doorstroom tijdens het feest en een confetti booth doet het op allerlei andere soorten feesten goed, maar is minder praktisch op een bruiloft. Wij raden je daarom aan om een reguliere, moderne fotopaal te huren voor jouw bruiloft. Met deze photobooth kun je onbeperkt foto’s maken en natuurlijk onbeperkt foto’s printen! Dit is ook meteen een tip voor een gastenboek. Jouw gasten kunnen direct een foto printen en achterop een boodschap schrijven. Zo hoef jij geen gastenboek meer aan te schaffen en ben je een stuk voordeliger uit.   

TIP 4 - Combinatiekorting

Huur bij de photobooth allerlei andere feestelijkheden, die jouw bruiloft afmaken! Deze combinatiekorting kan enorm schelen en daardoor heb jij voor een scherpe prijs jullie initialen in enorme lichtletters gehuurd. En mocht je nog een dj zoeken, dan ben je ook aan het juiste adres. Beoordeeld met een 9,8, huur jij de Vriendelijkste Dj’s in met fikse korting!

TIP 5 -  Bespaar niet op een aantal uren huur

Wij zijn van mening dat een photobooth de gehele feestdag op de locatie moet staan. Zo heb jij er het meeste plezier van en het verschil in huurprijs is vaak te overzien. Zo kun jij nog jouw (oud)ooms en (oud)tantes, maar ook oma’s en opa’s niet alleen door de fotograaf laten vastleggen, maar veel ludieker met een photobooth!

Neem deze vijf tips ter harte mocht je je voorbereiden op de grote dag.

En heb je vragen naar aanleiding van deze tips neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Bekijk 👀 ook onze andere blogs.

Voordelen van de combinatiekorting op een rijtje:

✅ Eén keer vervoer; minder transportkosten, dus duurzamer en tijdbesparend

✅ Volledige ontzorging én gemak

✅ Veel voordeel

✅ Eén contactpersoon en één aanspreekpunt op de feestlocatie

✅ Eén overzichtelijke factuur!

✅ Daardoor ook geen logistieke problemen: 100% garantie voor levering

✅ Korting!!

logo event-vrienden

We kunnen niet wachten om jouw bruiloft compleet te maken met een photobooth. Laat ons snel weten wanneer het feest kan beginnen! 📸✨

Greenscreen photobooth verhuur
Videostartscherm photobooth
onbeperkt printen fotozuil
Moderne photobooth - fotozuil - fotopaal
CONTACT
  • Showroom:
  • Grasdrogerijweg 41
  • 3833 BZ Leusden
  • ☎ Tel. +31332340420
  • Whatsapp. +31332340420

  • Postadres:
  • Rita de Voogdstraat 13
  • 3832 LR Leusden
  • ✉ info@event-vrienden.nl